Go to Top

Diensten

Voor de meest complete schildersdiensten uit Hendrik Ido Ambacht.

Koopklaar maken van uw pand

Onze schilderdiensten uit Hendrik Ido Ambacht kunnen wij voor diverse doeleinden inzetten. Als u op het punt staat om uw pand te verkopen of verhuren wilt u natuurlijk wel dat dit er representatief uitziet. Ons bedrijf heeft de nodige ervaring in huis om uw pand weer in de oorspronkelijke staat te herstellen. Zo ziet het er weer fris en als nieuw uit.

Hierdoor wordt onder andere de verhuur of verkoop van uw bedrijfsruimte vergemakkelijkt. Het heeft overigens ook een positief effect op de waarde van uw pand. Een goed onderhouden bedrijfspand ligt nu eenmaal beter in de markt dan een pand waar de tijd zijn sporen zichtbaar heeft achtergelaten. Bel ons voor meer informatie.

Buitenschilderwerk

Wij hebben de nodige ervaring in het buiten schilderen voor diverse opdrachtgevers. Of het nu om een huis of om een kantoorpand gaat, bij ons bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij werken nauwkeurig en zorgen voor een resultaat waar u lang van kunt genieten. Deze dienst zorgt er bovendien voor dat uw pand er weer voor lange tijd tegen aan kan.

Regulier onderhoud zorgt voor duurzaamheid.

Binnenschilderwerk

Ook uw interieur kan af en toe en nieuwe verflaag gebruiken. U zult zien dat dit uw huis een heel ander en fris uiterlijk geeft. Ons bedrijf doet het snel, nauwkeurig en voor relatief weinig geld. Gun uzelf en de binnenkant van uw woning een frisse look. Onze specialisten kunnen u voorzien van advies over de beste verf en welke technieken van toepassing zijn voor uw woning.

Herstelwerkzaamheden

Uw huis of kantoorpand kan door diverse redenen schade oplopen. Dit geldt natuurlijk ook voor de verflaag. Ons team van specialisten kan de schade herstellen en ervoor zorgen dat deze niet meer zichtbaar is. In geval van schade bent u door onze snelle reparatieservice altijd verzekerd van goed schilderwerk.